Προσφορές Honda για τον Οκτώβριο

Σχετικά άρθρα

H ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για τα μοντέλα της για το μήνα Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, για τα μοντέλα της Honda ισχύουν πλέον οι παρακάτω προωθητικές ενέργειες:

Honda Jazz

  • Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε όφελος €1,500 ή σε όφελος €1,000 και να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα το πρόγραμμα Complete Plus, το οποίο περιλαμβάνει:
  • 5χρόνια εγγύηση: 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 2 επιπλέον χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης για μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες (πρόγραμμα bumper to bumper)
  • 5 χρόνια οδική βοήθεια και
  • 1o service δωρεάν: περιλαμβάνει εργασίες και ανταλλακτικά των συμβόλων Α, Β, 2 και 8 του service reminder system που θα εμφανιστούν για 1η φορά στο όχημα.

Honda Jazz Hybrid

  • Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε όφελος €1,500 ή σε όφελος €1,000 και να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα το πρόγραμμα Complete Plus, το οποίο περιλαμβάνει:
  • 5 χρόνια εγγύηση: 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 2 επιπλέον χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης για μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες (πρόγραμμα bumper to bumper)
  • 5 χρόνια οδική βοήθεια και
  • 1o service δωρεάν: περιλαμβάνει εργασίες και ανταλλακτικά των συμβόλων Α, Β, 2 και 8 του service reminder system που θα εμφανιστούν για 1η φορά στο όχημα

Civic Type-R όφελος €7,000

Civic sedan 1.8 lt. προτεινόμενη λιανική τιμή €15.500

Insight όφελος €3,000

CRZ όφελος €3,000

Accord όφελος €7,000

CRV όφελος €4,000

Αναλυτικά τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο της Honda μπορείς να τον βρεις εδώ.

[Πηγή: Honda]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...