Η Volkswagen ετοιμάζει νέο μεσαίο SUV για την αγορά της Αμερικής

Σχετικά άρθρα

O CEO της VW, Martin Winterkorn, επιβεβαίωσε ότι η Volkswagen ετοιμάζει ένα νέο μεσαίο SUV για την Αμερικάνικη αγορά, το οποίο θα διαθέτει 7 θέσεις και τοποθετηθεί ανάμεσα από το Tiguan και το Touareg.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στο νέο εργοστάσιο του Chattanooga με τον Winterkorn να δηλώνει ότι η Volkswagen, παρότι τις αυξανόμενες ευρωπαϊκές αντιξοότητες, ο όμιλος παραμένει δεσμευμένος στους φιλόδοξους στόχους της.

Το αυτοκίνητο θα έχει χαμηλότερη τιμή από αυτή του Touareg ($44.450), το οποίο δεν πάει καλά σε πωλήσεις με το εργοστάσιο της Chattanooga, αυτή τι στιγμή να κατασκευάζει 150.000 μονάδες ετησίως και έως το 2013, θα κατασκευάζει επιπλέον 30.000 με την προσθήκη 1.000 νέων υπαλλήλων. Ωστόσο, αν οι περιστάσεις το απαιτούν, το εργοστάσιο μπορεί να επεκταθεί ώστε να μπορεί να κατασκευάζει έως και 500.000 αυτοκίνητα ετησίως.

[Πηγή: Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...