Lamborghini Sesto Elemento στο Hong Kong

Σχετικά άρθρα

Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές και αν αν δεις την Lamborghini Sesto Elemento δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Η Lamborghini μετά το Pebble Beach και την αντιπροσωπεία της στο Newport Beach, η Lambo την πήγε και στο Hong Kong όπου ζήτησε από τον φωτογράφο Chester Ng να την φωτογραφήσει.

Η Lamborghini κατά τη παρουσίαση της στο Pebble Beach, ανακοίνωσε την τιμή της έκδοση παραγωγής, η οποία θα βγει στη παραγωγή σε 20 μονάδες. Ήδη έχουνε βρεθεί αυτοί οι 20 άνθρωποι οι οποίοι θα πληρώσουν στην Lamborghini 1.800.000 ευρώ (2.200.000 δολάρια) ώστε να την κάνουν δική τους.

H έκδοση παραγωγής της Sesto Elemento θα ξεκινήσει τις πρώτες παραδώσεις στις αρχές του 2013 και σίγουρα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να γίνει πιο ασφαλές. Να θυμίσω ότι η Sesto Elemento ζυγίζει 995 κιλά, αφού όλο είναι κατασκευασμένο από CFRP (carbon-fiber reinforced plastics) και φορά τον ίδιο V10 κινητήρα της Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale απόδοσης 570 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2.5 δευτ, ενώ η τελική του ταχύτητα, οι φήμες λένε ότι “περιορίζεται” στα 350 χλμ/ώρα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την Sesto Elemento Concept μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Chester Ng/Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...