F.Massa: “Ο M.Webber έπρεπε να δεχθεί ποινή!”

Σχετικά άρθρα

Ο Felipe Massa δε διανύει και την καλύτερη του χρονιά στη Formula 1 κι αυτό είναι γνωστό σε όλο το Grid. Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος έχει ανανεώσει με τη Ferrari και θα βρίσκεται και του χρόνου πίσω από το τιμόνι της Ιταλικής ομάδας ως ο υπ’αριθμόν 2 οδηγός στο Maranello. Στον αγώνα του Abu Dhabi, o Βραζιλιάνος τερμάτισε στην 7η θέση και μπορούσε ν’ανέβει ακόμα λίγο πιο ψηλά αν δεν είχε τη σύγκρουση με τον Mark Webber. Ο Βραζιλιάνος μίλησε επ’αυτού και τόνισε:

Είχαμε φρενάρει στη στροφή 11 και προσπάθησε να με περάσει από την εξωτερική. Είχα προλάβει να στρίψω στη γωνία και τελικώς είχαμε την επαφή στην έξοδο της στροφής. Στη συνέχεια, αυτός αποφάσισε να πάει πάνω απ’το σικέιν. Εγώ, συνέχισα κανονικά με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά μου, αναγκάστηκα να φρενάρω απότομα, ούτως ώστε να μην τον χτυπήσω με αποτέλεσμα να σπινάρω.

Ο Βραζιλιάνος, εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος με τους αγωνοδίκες και συμπλήρωσε:

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Πολλές φορές οι αγωνοδίκες δεν λαμβάνουν σωστές αποφάσεις και δεν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε ποινή, πράγμα που για μένα είναι λάθος.

Αναμφίβολα, ήταν μία μάχη η οποία κόστισε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος κατά τη διάρκεια του γύρου αναγκάστηκε να σταθμεύσει για τις απαραίτητες διορθώσεις και για την αλλαγή ελαστικών. Όντως, μπορεί να του κόστισε 1-2 θέσεις, το δικό μου ερώτημα είναι άλλο. Όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν είχε πράξει απολύτως τίποτα, έδωσε πολύ λίγα στη Ferrari αλλά και στον Fernando Alonso, στο Abu Dhabi κόλλησε; Ένα ερώτημα που μόνο ο Βραζιλιάνος μπορεί να λύσει.

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: RTL Nederland]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...