Ferdinand Piech: “VW μέχρι να πεθάνω”

Σχετικά άρθρα

Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν πότε πρέπει να σταματήσουν. Οι λόγοι διάφοροι με τους βασικότερους να είναι είτε η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τη δουλειά τους, είτε γιατί ακόμη δεν νοιώθουν έτοιμοι να βγούνε στη σύνταξη.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος της VW, ο 75-χρονος δισεκατομμυριούχος Ferdinand Piech, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στα ηνία της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Ευρώπης μέχρι να πεθάνει.

Ο απόγονος του Porsche δήλωσε ότι μαζί με τον CEO της VW, Martin Winterkorn, ο οποίος θα βρίσκεται στη θέση του τουλάχιστον έως το 2016, θα προσπαθήσουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, να κάνουν δηλαδή το VW Group, τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου έως το 2018.

[Πηγή: AutoBild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...