Πάτησε με το αυτοκίνητο τον άνδρα της επειδή δεν ψήφισε στις αμερικανικές εκλογές και κέρδισε ο Obama

Σχετικά άρθρα

Έξαλλη με την επανεκλογή του Barack Obama στην προεδρία των ΗΠΑ, αλλά και με τον σύζυγό της που δεν ψήφισε, έγινε μία 28χρονη στην Αριζόνα, η οποία μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τον άνδρα της, τον κυνήγησε με το αυτοκίνητό της μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους, τον χτύπησε και ο άνδρας νοσηλεύεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση.

H 28χρονη Holly Solomon, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα την επανεκλογή του Barack Obama στην προεδρία των ΗΠΑ, εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία.

Το βράδυ του Σαββάτου, γείτονες του ζευγαριού άκουσαν φωνές και είδαν την γυναίκα να μπαίνει στο τζιπ της και να κυνηγάει τον σύζυγό της μέσα στο πάρκινγκ. Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε αρχικά να κρυφτεί πίσω από μια κολόνα, αλλά η 28χρονη οδήγησε προς το μέρος του, ουρλιάζοντας.

Όταν ο σύζυγός της προσπάθησε να διαφύγει η Holly Solomon τον ακολούθησε και τελικά τον χτύπησε, καρφώνοντάς τον στο πεζοδρόμιο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Χόλι συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση.

[Πηγή: Reuters| Thanks for the tip, Johnny]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...