O Kubica κέρδισε το Rally di Como με τη Citroen C4 WRC

Σχετικά άρθρα

O Robert Kubica συμμετείχε στο Rally di Como που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες και μετά από τη κυριαρχία του, κερδίζοντας οχτώ από τις συνολικά δέκα ειδικές διαδρομές, πρόσθεσε άλλη μια νίκη στην αγωνιστική του καριέρα.

Για πρώτη φορά πίσω από τα πηδάλια ενός Citroen C4 WRC αλλά και για πρώτη φορά με συνοδηγό τον Emanuele Βρετανοί, έδειξαν από τη πρώτη στιγμή ότι είναι το φαβορί καθώς από το shakedown φάνηκε η δυναμική του συνδυασμού. Στη τελική γενική κατάταξη είχε διαφορά μισού λεπτού από τον δεύτερο Re, με επίσης το ίδιο αυτοκίνητο.

Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος που προσμετρούσε στο ασφάλτινο ιταλικό πρωτάθλημα Trofeo και ουσιαστικά αποτέλεσε μια προθέρμανση για τον επόμενο διάσημο αγώνα Rallye du Var που θα συμμετάσχει την επόμενη βδομάδα. Καλή επιτυχία και στον επόμενο αγώνα και με το καλό να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Γενική Κατάταξη:

  1. Kubica (C4 WRC)
  2. Re (C4 WRC) +30″9
  3. C.Fontana (Focus WRC) +3′56″
  4. L.Fontana (Focus WRC) +5′19″
Η παλιά του ομάδα, Lotus F1, δεν τον ξέχασε και του έδωσε συγχαρητήρια μέσω Twitter

[Πηγή: MotoriOnline]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

WRC: Ο Rovampera νικητής στο Rally Κένυας

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε για δεύτερη φορά το Rally Κένυας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Takamoto Katsuta, κάνοντας έτσι το 1-2 για την Toyota....