Video: Έτσι η Nissan κατασκεύασε το Extrem Concept

Σχετικά άρθρα

H Nissan στην έκθεση του Σάο Πάολο παρουσίασε το Extrem Concept, ένα πρωτότυπο το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να εκφράζει πλήρως την εντύπωση της Ιαπωνικής εταιρίας για τη Βραζιλία. Αφού είδαμε φωτογραφίες η Nissan έδωσε και ένα video με το πως το κατασκεύασε.

Είναι βαμμένο σε ένα πορτοκαλί/κίτρινο/χρυσαφί χρώμα, Solar Cortex το ονομάζει η Nissan και διαθέτει νέα γρίλια και έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ. Πατά πάνω σε 19″ ζάντες, διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και διαθέτει εξάτμιση τοποθετημένη στο κέντρο. Το πρωτότυπο crossover έχει μήκος 3.850 mm, πλάτος 1.765 mm, ύψος 1.530 mm και 2.450 mm μεταξόνιο.

Το 2+2 θέσεων εσωτερικό διαθέτει ξεχωριστό χώρο αποσκευών και ένα αφαιρούμενο κάδο στον οποίο οι επιβάτες μπορούν να κρύψουν αντικείμενα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μηχανικά φορά τον turbo 1.600αρη βενζινοκινητήρα με την Nissan να μην ανακοινώνει οποιαδήποτε άλλα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Λογικά αυτός αποδίδει 190 άλογα με 240 Nm ροπής και αν περάσει στη παραγωγή, θα μπορούσε να ήταν διαθέσιμο τόσο σε μπροστοκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

O Shiro Nakamura, επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan δήλωσε ότι δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια να το περάσουν στη παραγωγή, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι η σχεδιαστική του φιλοσοφία θα χρησιμοποιηθεί σε αρκετά μελλοντικά μοντέλα της Nissan.

http://www.youtube.com/watch?v=_1JdpEl8qVM&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...