Τα μελλοντικά μοντέλα της Jaguar

Σχετικά άρθρα

H Jaguar θα βγάλει στην αγορά τη νέα X-Type το 2015. Οι Άγγλοι έχουν δώσει στο αυτοκίνητο την κωδική ονομασία X760 και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα ελαφριά αρχιτεκτονική PLA της Jaguar πάνω στην οποία μπορούν να κατασκευαστούν πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Πάνω στο ίδιο σασί θα κατασκευαστεί και το SUV το οποίο ενδεχομένως να βγει στην αγορά το 2016.

H νέα XF θα παρουσιαστεί και αυτή το 2016 και έχει κωδική ονομασία X260. Θα είναι διαθέσιμο σε sedan, wagon και crossover έκδοση.

Το 2017 θα βγει η νέα XJ με κωδική ονομασία X360. Θα διαθέτει πιο συντηρητική σχεδίαση ώστε να γίνει πιο αρεστή στα μάτια των υποψήφιων αγοραστών όπως είναι τα Audi A8, BMW Σειράς 7 και Mercedes S-Class, αφού το επιθετικό στυλ της τωρινής γενιάς φαίνεται ότι δεν αρέσει τόσο στο κοινό, μιας και οι πωλήσεις της είναι απογοητευτικές. Θα είναι διαθέσιμη σε sedan και μια τετραθέσια coupe παρόμοιας σχεδίασης με την CLS.

Σε ότι αφορά την F-Type θα βγει σε coupe έκδοση το 2014 ενώ τότε θα υπάρχει και τετρακίνητη έκδοση. Επίσης στα σκαριά υπάρχει και η RS έκδοση της.

Τέλος, η επόμενη XK θα φορέσει δυνατότερους κινητήρες ενώ θα μεγαλώσει και σε διαστάσεις. Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που φορά το σημερινό αυτοκίνητο η οποία θα αναβαθμιστεί.

[Πηγή: Automobile Magazine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...