Η Lancia ετοιμάζει νέο sedan

Σχετικά άρθρα

H Lancia θα συνεχίσει να υφίσταται όπως διαβεβαίωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Fiat, παρότι τις φήμες που είχανε κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες.

Η Fiat θεωρεί ότι η Lancia εξακολουθεί να έχει εμπορικό ενδιαφέρον για τους καταναλωτές με τον Sergio Marchionne να έχει καταλάβει ότι το να πουλά απλά rebadged εκδόσεις των αυτοκινήτων των Chrysler στην Ευρώπη, δεν είναι και το πιο επιτυχημένο πλάνο, μιας και τα μοντέλα της Chrysler σχεδιάζονται με γνώμονα το Αμερικανικό κοινό το οποίο έχει άλλα “θέλω” από αυτά των Ευρωπαίων.

Έτσι τα μελλοντικά μοντέλα της Lancia θα βασίζονται μεν πάνω σε πλατφόρμες και αυτοκίνητα της Chrysler, αλλά θα διαθέτουν τον δικό τους σχεδιασμό. Το πρώτο μοντέλο που θα διαθέτει σχεδιασμό της Lancia θα είναι ένα μεσαίο οικογενειακό sedan. Επίσης η Chrysler ετοιμάζει και το νέο Voyager το οποίο θα βγει στην αγορά το 2014. Ο σχεδιασμός του νέου Voyager δεν θα αλλάξει ριζικά αφού η συρόμενη πόρτα και η ψιλή οροφή αρέσουν στον Marchionne.

[Πηγή: Autoedizione (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lancia Ypsilon HF με 240 άλογα

Η Lancia αποκάλυψε το HF λογότυπο που θα φέρουν όλες οι γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της. Το πρώτο μοντέλο που θα το φέρει θα...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...