H Startech έκανε ένα ρετρό Land Rover Defender

Σχετικά άρθρα

H Startech, μια θυγατρική της Brabus η οποία βελτιώνει αποκλειστικά μοντέλα της Jaguar και της Land Rover, στην έκθεση του Essen παρουσίασε αυτό το ρετρό Land Rover Defender. Το ονόμασε Defender Series 3.1 Concept και η έμπνευση προήλθε από το κλασσικό Land Rover Series III, που κατασκευαζόταν από το 1971 έως το 1984.

Στιλιστικά του φόρεσαν αυτό το ρετρό bodykit σε μια προσπάθεια να το κάνουν να μοιάζει το Land Rover Series III. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED ενώ κρυφός LED φωτισμός υπάρχει και στο κάτω μέρος των νέων πλαινών καθρεπτών. Διαθέτει αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά και πάτα πάνω σε 18″ ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 285/60.

Στο εσωτερικό ο οίκος τοποθέτησε δύο bucket Recaro καθίσματα μπροστά, τις πλάτες των οποίων έβαψε σε λευκό χρώμα. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα με μαύρο δέρμα με λευκές ραφές και στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει το ηχοσύστημα Sony XAV-601BT με οθόνη 6,1 ιντσών. Για τους πίσω επιβάτες, η Startech τοποθέτησε δύο tablet της Sony.

H Startech δηλώνει ότι το μοντέλο θα μπορούσε να το περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, αν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό.

[Πηγή: Startech]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...