Video: Το επίσημο της BMW 4-Series Coupe Concept

Σχετικά άρθρα

Πέρα από το video της παρουσίασης η BMW έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο video της 4-Series Coupe Concept, διάρκειας περίπου 6 λεπτών που μας δείχνει όλες τις λεπτομέρειες του εκληκτικού της νέου coupe, τόσο στο εξωτερικό της όσο και το εσωτερικό που έχει επιμεληθεί το ειδικό τμήμα της βαυαρέζικης εταιρίας, BMW Individual.

Το αυτοκίνητο διαθέτει πιο έντονη κεκλιμένη γραμμή οροφής σε σχέση με την 3-άρα και πιο επιθετικό πίσω μέρος, θυμίζοντας αυτό του Audi A7 με μεγαλύτερα, πιο γωνιώδη πίσω παράθυρα. Το μεταξόνιο της έχει μεγαλώσει κατά 50 mm σε σχέση με την Σειρά 3, και πλέον αυτό έχει μήκος 2.810 mm. To μπροστά μετατρόχιο έχει αυξηθεί κατά 45 mm (1.545 mm) ενώ το πίσω κατά 80 mm (1.593 mm). Το συνολικό πλάτος της ανέρχεται στα 1.826 mm, 44 mm περισσότερα από την προηγούμενη 3-άρα coupe, ενώ το ύψος της έχει μειωθεί κατά 16 mm, αφού ανέρχεται στα 1.362 mm. Σε ότι αφορά το μήκος της, αυτό ανέρχεται στα 4.641 mm.

Πατά πάνω σε νέες αλουμινένιες ζάντες 20″ και φορά LED φωτιστικά σώματα. Ο μπροστά προφυλακτήρας έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα ενώ διαθέτει αρκετά χρωμιομένα και αλουμινένια διακοσμητικά. Στο πίσω μέρος διπλές απολήξεις των εξατμίσεων. Το εσωτερικό διαθέτει πολύ ακριβά υλικά και δίχρωμες επενδύσεις σε καφέ και μαύρο χρώμα, με χοντρές ραφές.

Μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που διαθέτει και η sedan έκδοση με διαθέσιμα κιβώτια ένα 6-τάχυτο μηχανικό και ένα 8-τάχυττο αυτόματο. Φυσικά θα υπάρχουν και τετρακίνητες xDrive εκδόσεις και η έκδοση M και η έκδοση προ-παραγωγής της BMW Σειράς 4 θα κάνει ντεμπούτο τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Detroit, με την έκδοση παραγωγής να κάνει ντεμπούτο 2 μήνες μετά, στην έκθεση της Γενεύης. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2013 με την cabrio να παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...