Αύριο η επίσημη παρουσίαση του VW Polo WRC για τη νέα χρονιά, video με τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης

Σχετικά άρθρα

Aύριο Σάββατο απόγευμα στο Μονακό, η Volkswagen Motorsport θα παρουσιάσει τα σχέδιά τους για τη σεζόν 2013 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται το τριήμερο 17-20 Ιανουαρίου στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό, στο Μόντε Κάρλο.

Επίσης θα παρουσιαστούν και τα χρώματα του VW Polo R WRC, που θα είναι βαμμένα στα χρώματα του κύριου χορηγού της, της Red Bull. O αγωνιστικός επικεφαλής της γερμανικής ομάδας θα είναι ο γνωστός μας από την επιτυχημένη πορεία του στη Ford Jost Capito, με τη φιλοδοξία τους να είναι να παλέψουν για την πρώτη θέση από τον πρώτο κιόλας αγώνα, με στόχο φυσικά το πρωτάθλημα μέσα.

Οι οδηγοί θα είναι ο Jari-Matti Latvala με συνοδηγό τον Μika Antilla, Sebastien Ogier με συνοδηγό τον Julien Ingrassia και τέλος ο Andreas Mikkelsen που στο δεξί bucket θα κάθεται ο Μikko Markkula.

Επίσης, παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι και ο Βέλγος υπεύθυνος για το συντονισμό του ανταγωνισμό στην VW Motorsport WRC, Sven Smeets, ο Γάλλος ηθοποιός FX. Demaison, ο Carlos Sainz μαζί τον Luis Moya, οι παλιές δόξες του φιλανδικού Ράλι Juha Kankkunen και Markku Alen, ο βετεράνος Βέλγος οδηγός Jacky Ickx κ.α.

Τέλος, δες ένα video με τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης και στησίματος του Polo WRC με οδηγό τον Sebastien Ogier για τον χιονισμένο αγώνα του Μοντε Κάρλο.

[Πηγή: Volkswagen Motorsport]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Volkswagen California

Το νέο California παρουσίασε η Volkswagen, με το μοντέλο να βασίζεται στο Multivan T7 και να έχει μήκος 5,17 μέτρα, 27 εκατοστά μακρύτερο από...

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...