Video: Κάνοντας ρεκόρ στη Tsukuba με ένα Suzuki Scorch Racing S15

Σχετικά άρθρα

Με ένα αγωνιστικό  Suzuki S15, η Scorch Racing κατάφερε και σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ στη πίστα Tsukuba της Ιαπωνίας αφού σημείωσε χρόνο 53.637.

Το ρεκόρ πίστας για βελτιωμένα αυτοκίνητα το κατέχει ο Nobuteru Taniguchi με ένα Mitsubishi Lancer Evo VIII HKS CT230R με 53.589 από το 2007, ενώ το ρεκόρ πίστας γενικά το κατέχει το αγωνιστικό ARTA Honda NSX GT500 με 51.875 από το 2004 με οδηγό τον Keiichi Tsuchiya.

Μέσα στο 2013, θα έχει τουλάχιστον 4 προσπάθειες ακόμα για να πιάσει το χρόνο του CT230R και να γίνει το ταχύτερο βελτιωμένο αυτοκίνητο στην Tsukuba ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος ο οδηγός (Under -aka underdog- Suzuki) είναι και βελτιωτής του αυτοκινήτου.

Ξεκίνησε να στήνει το αυτοκίνητο πριν 10 χρόνια όταν και το είχε αγοράσει καινούριο ενώ πλέον αποδίδει περίπου 800 άλογα και ζυγίζει κοντά 1000 κιλά. Ήδη έχει ντύσει το μισό με dry carbon ενώ θα ακολουθήσει και η αλλαγή του υπόλοιπου από wet σε dry!

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, GioKak]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...