Θα συνεχιστεί η συνεργασία Chrysler και VW μετά το τέλος παραγωγής του Routan;

Σχετικά άρθρα

Cover_9pm 003

H Chrysler και η Volkswagen συνεργαζόταν ώστε η πρώτη να κατασκευάζει το Routan το ήταν στην ουσία ένα Chrysler Town & Country/Dodge Grand Caravan με τα σήματα της VW και μηχανικά φορούσε τον V6 3,6-λίτρων κινητήρα της Chrysler απόδοσης 283 ίππων με 352 Nm ροπής.

Τώρα που η παραγωγή του Routan έχει σταματήσει και δεν προβλέπεται ο αντικαταστάτης του, το Bloomberg αναφέρει η VW θα αναθεωρήσει τη σύμβαση που έχει με την Chrysler έτσι ώστε αυτή να διακοπεί το 2013, και όχι το 2014, όπως αρχικά είχανε συμφωνήσει οι δύο εταιρίες.

Η VW ετοιμάζει να βγάλει στην αγορά ένα νέο Crossover αυτοκίνητο επτά θέσεων το οποίο θα αντικαταστήσει το Routan, αλλά σίγουρο είναι ότι αυτό δεν θα κατασκευάζει στο εργοστάσιο της Chrysler στο Windsor, μιας και οι δύο εταιρίες, τον τελευταίο καιρό έχουνε έντονη αντιπαλότητα.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...