Scheckter: Hamilton και Vettel οι καλύτεροι

Σχετικά άρθρα

Vettel-Hamilton

Ο Jody Scheckter αναφέρεται ξανά στους κορυφαίους οδηγούς της F1. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1979 έχει πει στο παρελθόν ότι ο Fernando Alonso δεν είναι ο καλύτερος οδηγός τού αθλήματος, και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη, καθώς ισχυρίζεται ότι οι δύο καλύτεροι είναι ο Lewis Hamilton και Sebastian Vettel, δηλαδή οι δύο νεότεροι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στην ιστορία.

Πάντα, έλεγα ότι οι δύο καλύτεροι είναι οι Lewis και Vettel. Μπορεί να έπρεπε να βάλω και τον Alonso μέσα σ’ αυτούς, αλλά πιθανότατα θα διάλεγα αυτούς τους δύο. Νομίζω ότι αυτό που έκανε όταν πήγε στη McLaren μ’ έκανε ν’ αλλάξω γνώμη. Νομίζω ότι οδήγησε καλά φέτος, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό· έκανε καλή δουλειά, αλλά, όταν το κάνει και κάποιος άλλος, τότε ο Alonso δεν τον σέβεται.

Ο Scheckter μιλά και για τον πρώην team-mate τού Ferni στη McLaren, δηλαδή τον Hamilton. Σύμφωνα με τον Νοτιοαφρικανό, ο “Billion Dollar Man” είναι ο καλύτερος όταν υπάρχει πολλή κίνηση στην πίστα, δηλαδή όταν πρέπει να προσπεράσεις αργότερους συνδυασμούς, για να κερδίσεις θέσεις, ενώ ο Jenson Button ήταν ένας από τους χειρότερους οδηγούς σ’ αυτό, όμως έχει σημειώσει βελτίωση.

Όταν ήρθε στη Formula 1, ήταν λαμπρός. Θέλω να πω πως κανένας δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που έκανε, κάνοντας πολύ λίγα λάθη. Ήταν απίστευτο. Πέρυσι, ήταν να μην κάνει το λάθος, καθώς γινόταν υπερβολικά επιθετικός. Έκανε λάθη που ήταν εντελώς ηλίθια.

Τον αξιολογώ ως τον καλύτερο οδηγό σε συνθήκες με πολλή κίνηση. Θα έλεγα ότι ο Button είναι ένας από τους χειρότερους, όμως είναι αρκετά καλός τώρα. Όμως, ο Lewis ήταν, για ‘μένα, φανταστικός στα πρώτα του χρόνια.

Τέλος, λέει πως είναι οπαδός τού Hamilton, επισημαίνοντας, γι’ ακόμα μια φορά, την ικανότητα του 27χρονου σε συνθήκες με έντονο κυκλοφοριακό.

Έκανε κάποιες κινήσεις, οι οποίες ήταν απλά… Και τις κάνει συνέχεια, εκτός από ένα μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν. Είμαι σίγουρα οπαδός του.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...