Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Bernie Ecclestone είναι όπως πάντα αιχμηρή!

Σχετικά άρθρα

ecclestone-christmas-card

Το μεγάλο κεφάλι της Formula 1, o Bernie Ecclestone, του η εταιρία του διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έχει εκτός των όλων άλλων χαρισμάτων και ιδιαίτερο αγγλικό χιούμορ.

Όπως κάθε χρόνο, παραμονές Χριστουγέννων έτσι και φέτος έφτιαξε τις, πάντα εριστικές, ευχετήριες κάρτες του. Φέτος αδιαμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς είναι η μεταγραφή του Lewis Hamilton από τη McLaren στη Mercedes και φυσικά δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο αυτό ο γέρο-Bernie.

Βλέπουμε, λοιπόν, το Βρετανό οδηγό να έχει αφήσει στην άκρη της πίστας το μονοθέσιο της McLaren, να έχει πετάξει το κράνος του στα χιόνια και να είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του στη Mercedes, με οδηγό τον Niki Lauda, για να ξεκινήσουν τη νέα τους συνεργασία. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι το τροφαντό τσουβαλάκι με τα δολάρια.

Εμείς έχουμε αναλύσει τους πιθανότερους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον “Billion Dollar Man” στο να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο της Mercedes, και, αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Martin Whitmarsh, Προέδρου της McLaren Racing, τα χρήματα δεν είναι ο λόγος αποχώρησης από τη βρετανική ομάδα, καθώς του έκαναν προσφορά που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο οδηγό της Formula 1.

Όπως και να ‘χει, ο Ecclestone, μέσα από αυτή την κάρτα, μας δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει πως τα χρήματα ήταν αυτά που οδηγούν τον Hamilton στους Γερμανούς. Δες επίσης τις κάρτες των προηγούμενων χρόνων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...