Video: Ίσως τα παλιότερα από κάμερα στο ταμπλό [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

dashcamfire1926

Το αρχείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα του τμήματος να ανταποκρίνεται σε μια τοπική πυρκαγιά το 1926. Στο πρώτο από τα δύο βουβά βίντεο, η κάμερα είναι τοποθετημένη στο αυτοκίνητο που μεταφέρει τον αρχι-πυσροσβέστη John Kenlon από το πυροσβεστικό σταθμό του Μπρούκλιν σε μια αποθήκη που έχει πάρει φωτιά στον East 123rd Street.

Το όνομα του Kenlon το συναντάμε συχνά κατά τη προσπάθεια ανάκαμψης του FDNY κατά τη διάρκεια των αρχών του 20ού αιώνα. Η ημερομηνία του βίντεο δίνεται ως η 24 Απριλίου 1926 και εκτός από μια εξαιρετικά χιονισμένη ανοιξιάτικη μέρα, κατοχυρώνεται ως το πρώτο βίντεο με κάμερα στο ταμπλό.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε όλη τη διαδικασία αναγγελίας μιας πυρκαγιάς, από τη σειρήνα της πυρκαγιάς μέχρι τη κλήση που πηγαίνει στο γραφείο Manhattan Fire Alarm Telegraph και στη συνέχεια αποστέλλεται στους σταθμούς, καθώς και τη καταπολέμηση της φωτιάς.

Τα video φυσικά είναι χαμηλής ανάλυσης αλλά η κατάσταση στο δρόμο ήταν εξίσου χαοτική.



Ανανέωση: Κυκλοφόρησε και ένα ακόμη παλαιότερο video, αυτή τη φορά από το 1907.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...