Καθυστερεί η Alfa Romeo 4C [Spy Video]

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo 4C Spy Photos

Ο Sergio Marchionne από το Detroit όπου βρέθηκε, δήλωσε ότι η Alfa Romeo 4C θα καθυστερήσει να περάσει στη παραγωγή. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους το αυτοκίνητο δεν είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι και έτσι η παρουσίαση του θα καθυστερήσει. Ο Marchionne ανέφερε ότι η καθυστέρηση της έναρξης των πωλήσεων της Alfa Romeo στην Αμερική, οφείλεται λόγω κυρίως των κινητήρων, αφού οι κινητήρες της Chrysler δεν ταιριάζουν στην Alfa Romeo.

Οι δοκιμές ωστόσο της 4C συνεχίζονται στην Αμερική και το μουλάρι που είδαμε στη φωτογραφία, πλέον έχει πάει στο Μίσιγκαν για να γράψει τα απαραίτητα χιλιόμετρα δοκιμών.

Μηχανικά θα φορά τον νέο αλουμινένιο turbo 1.800αρη κινητήρα που θα αποδίδει από 230 έως 300 άλογα (ανάλογα με την έκδοση) και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Θα ζυγίζει κοντά στα 850 με 1.000 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4,5 δευτερόλεπτα. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτή μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Autoweek]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...