L.Hamilton: “Μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια!”

Σχετικά άρθρα

Lewis-Hamilton-Mercedes

Μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει ως το στοίχημα της χρονιάς, ο Lewis Hamilton, όμως, έχει αντίθετη άποψη. Η αποστολή του φαντάζει και είναι δύσκολη. Μπορεί να κερδίσει τις Red Bull, Ferrari και McLaren μέσα από το μονοθέσιο της Mercedes; Ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Mercedes στη Γερμανία και κατέθεσε την άποψη του για την επόμενη χρονιά που ξεκινάει σε 53 μέρες από σήμερα.

Ζω για να κερδίζω! Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι κάθε χρόνο. Οπότε προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε και φέτος. Φυσικά και πρόκειται να είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε τις Red Bull, Ferrari και McLaren αλλά δε νομίζω πως αυτό είναι αδύνατο.

Επιπρόσθετα, ο Lewis Hamilton δήλωσε ότι βρέθηκε στο Brackley στις αρχές του Δεκέμβρη και τόνισε ότι έκανε πολλές ερωτήσεις και προσπάθησε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από τον χώρο και τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι ανθρώποι ήταν ενθουσιώδεις και γεμάτοι αποφασιστικότητα για την επόμενη χρονιά. Τέλος, μίλησε για τους στόχους και τις βλέψεις που έχει για το 2013.

Νομίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Γνωρίζοντας και δουλεύοντας με νέους ανθρώπους, μια τεράστια πρόκληση και σίγουρα η μεγαλύτερη που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Και μετά από αυτό, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Αλλά νομίζω ότι θα είναι μία χρονιά την οποία θα απολαύσουμε.

Ο Βρετανός γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της επόμενης χρονιάς και είναι σίγουρος ότι μπορεί να παλέψει μέσα σ’αυτή. Μπορεί η Mercedes να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του Hamilton και να του δώσει ένα αυτοκίνητο ικανό να κερδίσει αγώνες; Μια ερώτηση που θα βρει απάντησεις στις πρώτες βδομάδες του νέου Πρωταθλήματος.

[Πηγή: Mercedes GP | Photo Copyright: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...