Η Volkswagen αυξάνει τις βάρδιες για να προλάβει τη ζήτηση του νέου Golf

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Sachsen GmbH, Fahrzeugwerk Zwickau / Golffertigung, Montage

Η Volkswagen θα αυξήσει τη παραγωγή της στο κεντρικό εργοστάσιο του Wolfsburg , αφού η ζήτηση για το νέο Golf είναι μεγάλη. Από τον Μάρτιο η Volkswagen θα προσθέσει τρεις επιπλέον βάρδιες τα Σάββατα, έτσι ώστε να κατασκευάζει 2.000 επιπλέον αυτοκίνητα εβδομαδιαίως.

Σύμφωνα με την έρευνα της Jato Dynamics, τον περασμένο Δεκέμβριο, οι πωλήσεις του νέου Golf μειώθηκαν κατά 32% (22.698 μονάδες) σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011, με την Volkswagen να απαντά ότι η σύγκριση δεν είναι δίκαιη, αφού το νέο Golf δεν είναι ακόμη διαθέσιμο με πολλές επιλογές σε ότι αφορά τις εκδόσεις του, πράγμα που σημαίνει ότι οι σημερινές πωλήσεις του, δεν αντικατοπτρίσουν την πλήρη δυναμική του.

Μπορεί το Golf να παραμένει το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, αλλά η οικονομική ύφεση στην Ευρώπη, που οδήγησε την αγορά νέων αυτοκινήτων το 2012 σε ιστορικά χαμηλά 17 ετών, επηρεάζει ακόμη και τα μοντέλα που μέχρι πρότινος πουλούσαν σαν φρέσκο ζεστό ψωμί.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr