H παραγωγή της Ford στο εργοστάσιο του Βελγίου αποκαταστάθηκε, ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Mondeo στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

Ford Genk

To εργοστάσιο της Ford στο Genk του Βελγίου, όπου είχε κλείσει από τις 24 Οκτωβρίου, έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις άνοιξε ξανά, χαροποιώντας τους υπευθύνους του Μπλε Οβάλ. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Adrian Schmitz δήλωσε στο Bloomberg:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κατασκευάζουμε και να στέλνουμε και πάλι και εργαζόμαστε έτσι ώστε το εργοστάσιο να παράγει σε φουλ δυναμικότητα σύντομα.

Η κατάσταση ήταν αρκετά τεταμένη, καθώς είχε επιχειρηθεί να ξανα ξεκινήσει η παραγωγή και νωρίτερα μέσα στο μήνα αλλά δεν είχε καταστεί δυνατό καθώς οι οι διαμαρτυρούμενοι εργαζόμενοι είχαν μπλοκάρει ένα παρακείμενο κτήριο των προμηθευτών.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει βαριά παράδοση και χαρακτηρίζεται ως το πνευματικό σπίτι της ευρωπαϊκής Ford και τώρα παράγει το Mondeo, S-Max και Galaxy.

Στις σχετικές ειδήσεις, το νέο Ford Mondeo/Fusion θα παράγεται πλέον και στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Κίνα για την τοπική αγορά μέσω της εκεί συνεργασίας της Ford με τη Chang’an.

Μηχανικά θα φοράει όλα τα κινητήρια σύνολα της ευρωπαϊκής έκδοσης και θα κοστίζει από $27,300 μέχρι $41,700 (€20.300 μέχρι €31.000)

[Πηγή: Bloombergcarnewschina]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...