Whitmarsh: Ο Lowe θα μείνει και το 2013, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο

Σχετικά άρθρα

Paddy Lowe portrait

Πριν από τις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων, υπήρξαν φήμες για μετακίνηση του Τεχνικού Διευθυντή της McLaren, Paddy Lowe, στη Mercedes AMG, ενώ “βρέθηκε” και ο αντικαταστάτης του, ο οποίος είναι ο James Allison, Τεχνικός Διευθυντής της Lotus. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και δεν ξέρουμε αν θα συμβεί.

Οι φήμες αυτές δεν έχουν διαλυθεί, με τον Lowe ν’ απουσιάζει από την παρουσίαση της MP4-28. Αυτό ήταν κάτι που έκανε πιο έντονες τις φήμες για το ότι η αποχώρησή του από τη McLaren είναι θέμα χρόνου. Ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της βρετανικής ομάδας, πήρε θέση για τις φήμες αυτές, λέγοντας ο Βρετανός θα μείνει και το 2013, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τίποτα σίγουρο για το μέλλον.

Το μέλλον είναι λιγότερο βέβαιο. Δεν ήταν παρών στην παρουσίαση, για να μην αποσπάσει την προσοχή. Η παρουσία του θα ήταν ανάρμοστη εδώ. Θα είναι μέρος της ομάδας και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Jenson Button μίλησε κι αυτός για τον Lowe, δείχνοντας να μην ανησυχεί σε περίπτωση που ο Τεχνικός του Διευθυντής αποχωρήσει από την ομάδα του, καθώς είπε:

Οι άνθρωποι δεν μένουν ακίνητοι. Όπως και με τον Lewis, ήταν ένα μεγάλο σοκ αρχικά, αλλά πρέπει ν’ ανασυνταχθείς και να εξασκηθείς μέχρι να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του. Πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε τι θα συμβεί. Ο Paddy πρέπει ν’ αποφασίσει. Θα παραμείνει ακόμα “στον αέρα”, αν και υπάρχουν φήμες ότι φεύγει. Δεν έχω πρόβλημα με ό,τι αποφασίσει.

Ο 50χρονος βρίσκεται στη McLaren από το 1993 και είναι ένας πολύ αξιόλογος τεχνικός. Προσωπικά, πιστεύω πως οι Βρετανοί δε θέλουν να τον χάσουν, εκτός κι αν πάρει αμέσως τη θέση του ο Allison τής Lotus, που είναι επίσης ένα πολύ καλό μυαλό. Όπως και να ‘χει, θα μάθουμε στο μέλλον τι πρόκειται να συμβεί.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα