Η Volkswagen θα παρουσιάσει νέο Car-Net σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην Αμερική μέσα στο 2013

Σχετικά άρθρα

volkswagen-golf-vii-70

Η Volkswagen, σύμφωνα με τον Tim Mahoney, επικεφαλή του τμήματος marketing της, θα παρουσιάσει ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην Αμερική μέσα στο έτος. Ονομάζεται Car-Net και θα είναι παρόμοιο με τα αντίστοιχα συστήματα της Ford, Sync και MyFord Touch. Το νέο σύστημα θα είναι διαθέσιμο σε όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων της Volkswagen, αν και ακόμη δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση.

Με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Car-Net, τα Αμερικάνικα Volkswagen θα αποκτήσουν επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η οδική βοήθεια, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ και πολλά χρόνια από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ο Mahoney δήλωσε ότι έχουνε μάθει από τα λάθη των άλλων εταιριών, αναφέροντας χαρακτηριστικά το σύστημα της Ford, το οποίο παρότι παρουσιάστηκε το 2010, αναβαθμίστηκε αρκετές φορές, λόγω παραπόνων των καταναλωτών ότι ήταν πολύ περίπλοκο και είχε αρκετά προβλήματα στο λογισμικό.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...