Τα πρώτα Mitsubishi Space Star έφτασαν στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Mirage Arrival Brings A Vision Of Value

Τα πρώτα Mitsubishi Space Star πάτησαν Ευρωπαϊκό έδαφος. Το αυτοκίνητο που αντικαθιστά το Colt στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τον άνοιξη και κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της Mitsubishi που βρίσκεται στο Chonburi, Ταϊλάνδη. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα, έχει compact διαστάσεις, με το μήκος του να ανέρχεται στα 3.710 χιλιοστά, το πλάτος στα 1.665 χιλιοστά και το ύψος στα 1.490 χιλιοστά. Ζυγίζει μόλις 845 κιλά, με το χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 235 λίτρα.

Στην ευρωπαϊκή αγορά, η Mitsubishi σχεδιάζει να εφοδιάσει το Space Star με μια νέα σειρά 3-κύλινδρων MIVEC κινητήρων βενζίνης. Το βασικό μοντέλο θα φοράει τον μικρό 1,0-λίτρου και απόδοσης 70 ίππων και 88 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 13,6 δευτ. Η κατανάλωση του είναι μόλις 4 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 92 γρ/χλμ. Έπειτα, θα υπάρχει και ο ελαφρώς μεγαλύτερος 1,2-λίτρων με 79 ίππους και 105 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από τα 0-100 σε 11,7 δευτ., με τη κατανάλωση να ανεβαίνει μόνο κατά 0,1 λίτρο και να φτάνει τα 4,1 λίτρα/100 χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 96 γραμ./χλμ. Η κίνηση φυσικά θα μεταδίδεται στον μπροστά άξονα μέσω ένας 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και πιθανώς, αλλά άγνωστο ακόμα, αν η Mitsubishi προσφέρει ένα CVT κιβώτιο.

Όσον αφορά την ανάρτηση, οι επιλογές είναι οι πεπατημένες και μπροστά έχει γόνατα MacPherson, ενώ στο πίσω έναν ημιάκαμπτο άξονα στρέψης με ελικοειδή ελατήρια. To Space Star θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρική έκδοση.

X-201302181731596331

[Πηγή: Mitsubishi]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

MIRAGE ARRIVAL BRINGS A VISION OF VALUE

BRISTOL, UK – The Mitsubishi Mirage has arrived in the UK ahead of its eagerly awaited showroom launch this spring.

The all-new model – a compact family car conceived to meet the needs of markets globally – marks the brand’s return to the core values of the traditional B-segment.

It has therefore been designed and engineered from the wheels up to offer a winning blend of chic styling, comfort and low running costs.

The attractive newcomer is lighter, more efficient and more nimble than the typical small car but still boasts plenty of space for five adults.

And it forms part of a major product offensive that will see the Mitsubishi line-up go from strength-to-strength in 2013.

Lance Bradley, Managing Director of Mitsubishi Motors in the UK, said:

“The new Mirage is the perfect car for its time and I’m confident it will be a popular addition to the Mitsubishi family. With the Mirage, we have focused on the traditional values of the supermini segment to create a family car which delivers comfort, performance, excellent environmental credentials and superb fuel economy for an outstanding price, and with absolutely no road tax on any of the range.”

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...

Mitsubishi: Nέο προωθητικό πρόγραμμα Diamond Bonus Deals

Η Mitsubishi στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals", προσφέροντας δύο σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα ολοκαίνουργιο...

Nissan και Mitsubishi διερευνούν μελλοντικές υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

Η Nissan και η Mitsubishi υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την διερεύνηση μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας σε υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με...

Το Mitsubishi Pajero επιστρέφει

Η Mitsubishi σταμάτησε την παραγωγή του Pajero το 2019, αλλά δημοσίευμα από την Ιαπωνία θέλει την εταιρία να επαναφέρει το μοντέλο στην αγορά. Επικαλούμενο...