Ο DJ Afrojack τράκαρε την Ferrari 458 Italia ώρες μετά αφού την πήρε [w/video]

Σχετικά άρθρα

Afrojack (2)

Όσοι από εσάς ακούτε club μουσική θα ξέρετε τον Ολλανδό DJ Afrojack. Αυτός πρόσφατα αγόρασε μια κόκκινη Ferrari 458 Italia αλλά δυστυχώς, μερικές ώρες μετά από τότε που την αγόρασε την τράκαρε! Κανείς δεν τραυματίστηκε από το συμβάν, αλλά η Ιταλίδα έχει υποστεί αρκετά σοβαρές ζημιές.

Afrojack (1)

Ο Afrojack ανέβασε φωτογραφίες με τη τρακαρισμένη Ferrari του στο Twitter του με την Ferrari να του στέλνει δώρο μια τσάντα γεμάτη καλούδια όπου μέσα της υπήρχαν και νέα ακουστικά! Η λογική λέει ότι η Ferrari έστειλε τα πράγματα προτού ο Afrojack τρακάρει τη 458 Italia, αλλά φάνηκε παράξενο, μετά το ατύχημα.

Afrojack (3)

Μην νομίζεις ότι θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο, αφού μέχρι να επισκευάσει τη Ferrari του, ο Afrojack θα κυκλοφορεί με το μαύρο/χρυσαφί Audi R8 του.

Afrojack (4)

http://www.youtube.com/watch?v=I_t5zv6XdSI

[Πηγή: Twitter, TMZ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...