Audi RS3 Sportback by Schwabenfolia

Σχετικά άρθρα

Audi RS3 Sportback SchwabenFolia 4

Το κάλυμμα αυτοκινήτων με φιλμ βινυλίου έχει πολύ πέραση τα τελευταία χρόνια. Μαύρο, άσπρο, κόκκινο ή ακόμα και χρώμιο, όλα ματ, εκτός από το χρώμιο προφανώς, έχουν περάσει από τις σελίδες μας. Η Schwabenfolia όμως θεωρεί όλα αυτά τα χρώματα τετριμμένα και έτσι αποφάσισε να καλύψει ένα βελτιωμένο Audi RS3 Sportback σε χρυσό/πορτοκαλί χρώμα!

Το αν είναι όμορφο ή όχι το αφήνω στη δική σας κρίση, όμως αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως το «κοστούμι» στοιχίζει 2.350€ και μπορείτε να τοποθετήσετε και buckets με το περίγραμμα του Nurburgring και το όνομα σας με extra κόστος 1.450€, μόλις! Από το κάλυμμα του αυτοκινήτου «γλυτώνουν» οι πλαϊνοί καθρέφτες, η οροφή, το εμπρός χείλος και η γρίλια με το λογότυπο της Audi που βάφονται μαύρα ενώ και τα πίσω φώτα αποκτούν φιμέ τζάμι.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον ίδιο πεντακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο των 2,5 λίτρων που με την βοήθεια του επαναπρογραμματισμού και της νέας RAGE 2.5 εξάτμισης αποδίδει 425 άλογα και 570Nm ροπής με κόστος μόλις 5.450€!

[Πηγή Schwabenfolia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...