H Gumpert βρήκε νέους επενδυτές, υπόσχεται περισσότερα μοντέλα

Σχετικά άρθρα

gumpert-apollo-s-2013-6

Η Gumpert έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο πτώχευσης και από τη Γενεύη, ο CEO και ιδιοκτήτης της, Roland Gumpert, δήλωσε ότι νέοι επενδυτές μπήκαν στην εταιρία και μας υπόσχεται νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η αρχή θα γίνει με την έκδοση παραγωγής του Tornante ενώ θα ανοίξει και νέες αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο. Με το Apollo και το Tornante, η μικρή γερμανική εταιρία, ευελπιστεί να κάνει τον απαραίτητο αριθμό πωλήσεων που θα την κάνουν να είναι μια υγιής οικονομικά εταιρία.

Στη Γενεύη η εταιρία μας παρουσίασε το Apollo S το οποίο μηχανικά φορά τον V8 4,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 750 ίππων με 900 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,8 δευτερόλεπτα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με το 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο, είτε με ένα αυτόματο με paddles στο τιμόνι. Το σωληνωτό του σασί του είναι κατασκευασμένο από χρώμιο-μολυβδαίνιο χάλυβα με αλουμινένιο πάτωμα, ενώ το σώμα του είναι από carbon/kevlar. Φορά ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω, με τα μπροστά φρένα να αποτελούνται από αεριζόμενους δίσκους 378 mm με εξαπίστονες δαγκάνες.

[Πηγή: Gumpert]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Ιάπωνας Ken Okuyama παρουσίασε στη Villa d’Este το Kode61 Birdcage

Μετά τα Kode0 και Kode57, ο Ιάπωνας σχεδιαστής Ken Okuyama παρουσίασε στο φετινό Concorso d'Eleganza, που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Villa d'Este, που...