Ο Horacio Pagani εντυπωσιάστηκε από την Lamborghini Veneno και τη LaFerrari, αλλά όχι από την McLaren P1

Σχετικά άρθρα

pagani-huayra-live-in-geneva-2013-11

O Horacio Pagani έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης στους ανθρώπους του Jalopnik, με τον Κ. Pagani να μιλά τόσο για τα μελλοντικά σχέδια του σχετικά με τις επόμενες εκδόσεις της Huayra, όσο και για του αν του άρεσαν τα νέα supercars της McLaren, Ferrari και Lamborghini.

mclaren-p1-28

Ερωτώμενος σχετικά με την McLaren P1, o Horacio Pagani απάντησε ότι δεν εντυπωσιάστηκε επειδή το carbon monocoque σασί και ο 3,8-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας, προέρχονται από την MP4-12C. Πιστεύει ότι η P1 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ειδική έκδοση της MP4-12C, ενώ στα μάτια του, δεν του προκαλεί το παραμικρό συναίσθημα, αφού δεν έχει ούτε ψυχή, ούτε όραμα.

lamborghini-veneno-8405

Σχετικά με την Lamborghini Veneno ο Pagani δήλωσε ενθουσιασμένος με τον επιθετικό και τον “αλλόκοτο” σχεδιασμό της, ενώ σχετικά με την LaFerrari, ο Horacio δήλωσε οπαδός της Ferrari, και ότι το νέο Ιταλικό supercar του δίνει “το συναίσθημα και την ψυχή” που δεν έχει η McLaren P1.

laferrari

[Πηγή: Jalopnik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...