Η GM απαντά για το διπλό όργανο μέτρησης της πίεσης στη νέα Corvette, η entry-level Corvette θα κοστίζει λιγότερο από $50.000

Σχετικά άρθρα

c7boostgauge

Το Corvette7.com είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μια νέα Corvette Stingray και στο ψηφιακό ταμπλό της εντόπισε όχι ένα, αλλά δύο όργανα μέτρησης πίεσης. Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν με την φωτογραφία αυτή, με την GM να απαντά ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι απλά ένα αυτοκίνητο προ-παραγωγής, με το διπλό ψηφιακό όργανο μέτρησης της πίεσης απλά να μην δείχνει τίποτα.

Παρότι η GM αναφέρει ότι το πρόσθεσε ως λειτουργία στο ταμπλό, και δεν προτίθεται να κάνει κάτι με αυτό, προσωπικά γιατί μου φαίνεται ότι η λειτουργία αυτή θα υπάρχει στη νέα Corvette ZR1 η οποία θα φορά τον κομπρεσοράστο LS9 V8 κινητήρα;

Σε ότι αφορά την entry-level Corvette, το Reuters, επικαλούμενο “ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τα σχέδια της GM”, θα έχει κόστος μικρότερο από $50.000. Το entry-level μοντέλο θα βασίζεται πάνω στη νέα Corvette αλλά θα διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα φτερά και διαφορετικό διαχύτη.

Είναι αρκετά πιθανό το αυτοκίνητο να χάσει το προσωνύμιο Stingray και μηχανικά θα φορά τον V8 5,3-λίτρων κινητήρα των νέων Chevrolet Silverado και GMC Sierra, ο οποίος θα αποδίδει λιγότερα από 400 άλογα. Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε coupe έκδοση και δεν θα διαθέτει αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό.

[Πηγή: Corvette7, Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα