Oδηγός λεωφορείου στη Κίνα, σταματά το όχημα αφού έπεσε πάνω του μια κολόνα φωτισμού

Σχετικά άρθρα

bus driver

Ηρωικός οδηγός λεωφορείου στην Κίνα έσωσε τους επιβάτες και τον ίδιο ενώ ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο εξαιτίας μια κολόνας φωτισμού. Ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το όχημα του που βρισκόταν σε σταθερή πορεία, παρόλο που μια κολόνα φωτισμού τρύπησε το παρμπρίζ, τον έριξε κάτω από το κάθισμά και τον πλάκωσε.

Ο Μάο Ζιχάο, φαίνεται από κάμερα που υπήρχε μέσα στο λεωφορείο να συνομιλεί με κάποιον από τους επιβάτες. Λίγα λεπτά αργότερα αιφνιδιάζεται από την τεράστια μπλε κολώνα φωτισμού που ερχόταν προς τα πάνω του και τρύπησε το παρμπρίζ του λεωφορείου.

Η κολόνα φωτισμού πέφτει πάνω σε ορισμένους επιβάτες που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις και χτυπάει τον οδηγό στο κεφάλι ,ο οποίος φεύγει από την θέση του ενώ το όχημα βρισκόταν σε πορεία. Ο κ. Ζιχάο μετά από αυτό το μεγάλο χτύπημα παραδόξως δεν πτοήθηκε αλλά προσπάθησε άμεσα να ακινητοποιήσει το όχημα ,ώστε να μην κινδυνέψει κανένας από τους 26 επιβάτες.

«Η κολώνα φωτισμού με είχε καρφώσει στο πάτωμα όμως ενστικτωδώς σηκώθηκα και προσπάθησα με κάθε τρόπο να ακινητοποιήσω το όχημα. Δεν μπορούσα να δω το δρόμο, και με δυσκολία οδηγούσα το λεωφορείο προς μία πλευρά του δρόμου και ευτυχώς χτύπησε κάτι κάγκελα και σταμάτησε» δηλώνει ο κ. Ζιχάο.

Η κολόνα έπεσε λόγω ατυχήματος στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, με τον κ.Ζιχάο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nbIRnT4mmUU

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Γιάννη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...