Οι αγοραστές του Fiat 500e θα μπορούν να νοικάσουν δώρεαν ένα αυτοκίνητο 12 ημέρες το χρόνο

Σχετικά άρθρα

fiat 500e

Οι ιδιοκτήτες ενός Fiat 500e στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να νοικιάσουν δωρεάν ένα άλλο αυτοκίνητο (με συμβατικό κινητήρα) για 12 ημέρες κάθε χρόνο. Το πρόγραμμα ονομάζεται “ePass” και με αυτό, η Fiat θέλει να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του 500e να μην υπολογίζουν την αυτονομία των μπαταριών του.

H Fiat συνεργάστηκε με την Enterprise Holdings και παρόμοιο πρόγραμμα ανακοίνωσε και η BMW για το i3. Το 500e έχει αυτονομία μόλις 140 χλμ και μέση κατανάλωση 116 MPGe. Στη πόλη έχει αυτονομία 122 MPGe ενώ στον αυτοκινητόδρομο 108 MPGe, κάνοντας το να έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του. Το μοντέλο θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής από το δεύτερο τρίμηνο του 2013 στη Καλιφόρνια.

Μηχανικά φορά έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 83 kW (111 ίππων) με 200 Nm ροπής, ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου 24 kWh, που του δίνουν τελική ταχύτητα της τάξεως των 137 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...