Τα μελλοντικά μοντέλα της Land Rover θα κατασκευάζονται πάνω σε μόλις 2 πλατφόρμες

Σχετικά άρθρα

range rover sport

Η Land Rover βρίσκεται στη μέση μιας σημαντικής ανανέωσης της γκάμας των μοντέλων της και σύμφωνα με το Αμερικάνικο Car & Driver όλα τα μελλοντικά της μοντέλα, θα κατασκευάζονται πάνω στη τωρινή πλατφόρμα EUCD, την ίδια που χρησιμοποιούνται τα Freelander 2/LR2 και Range Rover Evoque και στη νέα D7 πλατφόρμα, πάνω σε αυτή που έχουν κατασκευαστεί τα νέα Range Rover και Range Rover Sport.

Η D7 είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη πλατφόρμα πάνω στην οποία θα κατασκευαστούν τόσο η επόμενη γενιά του Discovery όσο και του Defender.

Το Discovery αναμένεται στην αγορά το 2014 και θα ανέβει κατηγορία, ενώ το Defender θα βγει στην αγορά μέσα στα επόμενα 3 με 4 χρόνια, λόγω του επανασχεδιασμού του DC100. H Land Rover φαίνεται ότι δεν θα βγάλει στην αγορά το Evoque Cabrio concept, αντ’αυτού ίσως μας παρουσιάσει ένα Evoque με μεγάλη αναδιπλούμενη πανοραμική γυάλινη οροφή.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο online configurator του Range Rover Sport βρίσκεται ήδη στον αέρα, με το μοντέλο στην Αμερική να ξεκινά από τις $63.495.

[Πηγή: Land Rover, Car & Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...