Το νέο Nissan Qashqai θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο, με την plug-in hybrid έκδοση το 2015

Σχετικά άρθρα

nissan-hi-cross-concept-live-in-geneva-2012-6

Νέα στοιχεία αρχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για νέο Nissan Qashqai το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο και θα κυκλοφορήσει από του χρόνου με παρόμοιες τιμές με το σημερινό μοντέλο.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan, Andy Palmer, δήλωσε ότι το μοντέλο θα έχει μια καινοτόμα σχεδίαση που θα το κάνει πιο πολυτελές από το προκάτοχό του, με το crossover να αναμένεται να μοιάζει με το Hi-Cross concept που το είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012.

2012100076_0005

Οι επιλογές για το κινητήρα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει ένα 1,6-λίτρων diesel, καθώς και έναν κομπρεσσοράτο 1,2-λίτρων βενζίνης απόδοσης 113 ίππων και 190 Nm ροπής. Τέλος, θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική παραλλαγή, με τη κυκλοφορία της να αναμένεται μετά το 2015.

Το ιαπωνικό crossover θα βασίζεται πάνω σε μια ολοκαίνουρια σπονδυλωτή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί σε  αρκετά μελλοντικά sedan, καθώς και την επόμενη γενιά του X-Trail. Θα μεταφέρει τη κίνηση στον εμπρός άξονα, με τη τετρακίνηση να είναι προαιρετική.

[Πηγή: Auto Express]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...