Spy Photos: Volkswagen Golf VII R στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Golf VII R Spy Photos (3)

Στο Nürburgring συνεχίζει η Volkswagen τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Golf R το οποίο θα αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα. Η νέα γρήγορη έκδοση του Golf θα φορά τον 2,0-λιτρο turbo TFSI EA888 κινητήρα του Audi S3, ο οποίος στη περίπτωσή του θα αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα, ενώ θα είναι και φθηνότερο από τον προκάτοχό του, αφού στην Αγγλία θα ξεκινά από τις £30.000 (€35.000).

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω της πέμπτης γενιάς του συστήματος τετρακίνησης Haldex που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Golf 4Motion. Θα είναι περίπου κατά 100 κιλά βαρύτερο από το Golf GTI. Η προηγούμενη γενιά του Golf R ήταν κατά 150 κιλά βαρύτερη σε σχέση με την 6η γενιά του Golf GTI.

golf r

Εκτός από το επιθετικό bodykit, το Golf R θα διαθέτει σπορ ανάρτηση, ζάντες 19″ ή 20″, μεγάλα φρένα με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, με τη τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Θα φορά και αυτό το νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, που συναντάμε στην GTI Performance έκδοση του Golf GTI. Το σύστημα ESP θα μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως και ντεμπούτο αναμένεται να κάνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2014.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...