Αυτό είναι το ταχύτερο Subaru Impreza STI στο Nurburgring [w/video]

Σχετικά άρθρα

Subaru Impreza STI by Revolution Motorstore

Ένα Subaru Impreza STI βελτιωμένο από το βρετανικό οίκο Revolution Motorstore, έγινε το ταχύτερο Impreza που έγραψε χρόνο στο Nürburgring, καθώς ολοκλήρωσε ένα γύρο σε 7:53.08, κάνοντάς το πιο γρήγορο από το εργοστασιακό που είχε οδηγήσει ο Tommi Mäkinen το 2011, όταν είχε γράψει χρόνο 7:55.00.

Η Revolution Motorstore ονόμασε το αυτοκίνητο Project STI Nürburgring, το οποίο βασίζεται στο STI της ιαπωνικής αγοράς (JDM) και έχει σκοπό να πωλήσει μόλις δέκα αυτοκίνητα.

Subaru Impreza STI by Revolution Motorstore

Ο βελτιωτής χρειάζεται τέσσερις μήνες για κάθε αυτοκίνητο με κύριο χαρακτηριστικό τους την αφαίρεση των πίσω θυρών. Το καπό και τα φαρδύτερα φτερά είναι κατασκευασμένα από carbon, το κάλυμμα του χώρου αποσκευών από αλουμίνιο, ενώ έχουν τοποθετηθεί λεπτότερα τζάμια.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλιδρος 2.1-λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με το πακέτο υπερκυβισμού 2.2 της Cosworth που με τη πίεση της τουρμπίνας στα 1.9 bar, αποδίδει 508 άλογα και 677 Nm ροπής. Όμως το αυτοκίνητο που έγραψε τον χρόνο ρεκόρ είχε χαμηλότερη πίεση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παράγει 400 άλογα.

Subaru Impreza STI by Revolution Motorstore

Η λίστα των αλλαγών συνεχίζεται με τις 19άρες αλουμινένιες ζάντες OZ Superturismo LM, τις 10-πίστονες δαγκάνες της Tarox, την αφαίρεση του ABS, αναρτήσεις της Tein με το χειριστήριο EDFC, την αφαίρεση των πίσω θέσεων που τη θέση τους πήρε ένα roll cage, Recaro καθίσματα με ζώνες της TRS. Στο διάκοσμο της καμπίνας βρίσκουμε ένα νέο custom ταμπλό ντυμένο με ανθρακονήματα και alcantara και διαθέτει μετρητή πίεσης αέρα των ελαστικών. Το κόστος του αυτοκινήτου ανέρχεται £71.994 (€85.000).

[Πηγή: Revolution Motorstore]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...