Νέες φωτογραφίες της Alfa Romeo 4C Launch Edition

Σχετικά άρθρα

2013 Alfa Romeo 4C Launch Edition

H Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες νέες φωτογραφίες της 4C Launch Edition βαμμένη σε Alfa Red, το δεύτερο χρώμα που θα είναι αρχικά διαθέσιμη μετά το Carrara White.

Την είδαμε από κοντά στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο, με την Alfa Romeo 4C Launch Edition να έχει περιορισμένη παραγωγή 1000 μονάδων, εκ των οποίων τα 500 θα πάνε στην Αμερική, τα 400 σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή και τα άλλα 100 στον υπόλοιπο κόσμο.

2013 Alfa Romeo 4C Launch Edition

Το στιλ της διαφοροποιείται από το ειδικό αεροδυναμικό κιτ από ανθρακονήματα (συμπεριλαμβάνονται σπόιλερ και καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών), το σκουρόχρωμο αλουμινένιο διαχύτη πίσω, τα μπροστινά φώτα “bi-LED” και τις ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος 18” (εμπρός) και 19” (πίσω) με ελαστικά 205/40 και 235/35 αντίστοιχα. Για περαιτέρω ενίσχυση του σπορ χαρακτήρα, υπάρχουν εισαγωγές αέρα εμπρός, δαγκάνες φρένων σε ειδικό χρώμα, αγωνιστική εξάτμιση, φίλτρο αέρα της BMC και κιτ ανάρτησης με ειδικές ρυθμίσεις για τα αμορτισέρ και την πίσω αντιστρεπτική ράβδο.

2013 Alfa Romeo 4C Launch Edition

Αντίστοιχος είναι και ο σπορ χαρακτήρας του εσωτερικού, με σπορ καθίσματα σε ύφασμα/δέρμα και στοιχεία από αλκαντάρα, αλουμινένια στοιχεία και αλουμινένια λαβή μοχλού ταχυτήτων, όπως και ένα χαρακτηριστικό σήμα, ενώ στο αυτοκίνητο με το κόκκινο αμάξωμα υπάρχουν κόκκινες ραφές στο τιμόνι, το χειρόφρενο, τα καθίσματα, τα ταπέτα και τις χειρολαβές.

Μηχανικά δεν έχει καμία αλλαγή με την “απλή” έκδοση και έτσι ο τετρακύλινδρος 1.750 Turbo με αλουμινένιο μπλοκ κινητήρας, αποδίδει 240 άλογα με 350 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT με paddles στο τιμόνι ενώ ο διακόπτης Alfa DNA διαθέτει τέσσερα προγράμματα Dynamic, Natural, All Weather και Race. Το τελευταίο πρόγραμμα απευθύνεται για χρήση εντός πίστας, βελτιώνοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά της 4C. Τα 0-100 χλμ./ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα πάνω από 250 χλμ./ώρα, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 895 κιλά με το carbon σασί να ζυγίζει μόλις 52 κιλά.

Η 4C “Launch Edition” αναμένεται στην ελληνική αγορά με τιμή γύρω στα 65.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

[Πηγή: Alfa Romeo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...