Η Citroen σχεδιάζει την ανανέωση των C-μοντέλων της

Σχετικά άρθρα

2011-Citroen-C4

Η Citroen ανακοίνωσε τα πλάνα της για την περαιτέρω διάκριση των μοντέλων της από αυτά της Peugeot, με την ανανεωμένη σειρά C, τα μοντέλα της οποίας θα παρουσιαστούν το δεύτερο μισό του 2014. Η νέα σειρά φέρεται να προσελκύει πελάτες που ενδιαφέρονται για απλούστερα και πιο αποδοτικά αυτοκίνητα, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Γαλλικής εταιρίας, Frederic Banzet.

Συνέχισε:

Η ιδέα είναι να προσελκύσουμε διαφορετικούς πελάτες και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε ή να εξαλείψουμε τον “βανδαλισμό” μεταξύ των δυο εμπορικών σημάτων του Group. Είναι αλήθεια ότι η σειρά DS απευθύνεται σε μια αγορά όπου μπορείτε να βρείτε την πλειοψηφία των premium πελατών. Θέλουμε να έχουμε μια εξέλιξη των C μοντέλων που θα εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ δυνατό σχέδιο με αρκετά ριζοσπαστικές επιλογές και νέα χαρακτηριστικά.

Δε σχεδιάζουμε τα αυτοκίνητα να έχουν τελική 250 χλμ/ώρα στην εθνική οδό, κάτι που σημαίνει θα υπάρχει απλοποίηση της γκάμα κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων. Αλλά η προστιθέμενη αξία των μοντέλων θα έρχεται αλλού, μέσω της ικανότητας για τον πελάτη για να προσαρμόσει το αυτοκίνητό του με έξυπνες συσκευές, όπως μια μεγάλη οθόνη αφής. Θέλουμε, επίσης, ένα πολύ ανταγωνιστικό κόστος ιδιοκτησίας.

Απόδειξη αυτού είναι η έκδοση παραγωγής του Ε3, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το C-Cactus Concept, με δοθείσα έμφαση στο σχεδιασμό, αλλά σε αντίθεση με τη C-line, το Ε3 θα τοποθετείται σαφώς χαμηλότερα, ενώ θα εξακολουθεί να είναι πιο upmarket από τα αυτοκίνητα, όπως το Dacia Logan και Sandero.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...