Κινέζος κατέστρεψε την Maserati Quattroporte του για να διαμαρτυρηθεί [w/video]

Σχετικά άρθρα

maserati-qingdao-smash-china-1

Έγινε γίνει μόδα στη Κίνα, όποιος δεν είναι ικανοποιημένος από το αυτοκίνητό του, να το καταστρέφει με βαριοπούλες. Αυτός ο Κινέζος ιδιοκτήτης μιας Maserati Quattroporte αξίας 2,6 εκατ. γουάν (€325.000) προσέλαβε τέσσερις νεαρούς για να καταστρέψουν το αυτοκίνητό του χτυπώντας το με ρόπαλα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή ποιότητα της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, που του προσέφερε η αντιπροσωπεία της Maserati.

Ο Κινέζος κατέστρεψε τη Maserati κατά τη διάρκεια των εγκαινίων μιας μιας έκθεσης αυτοκινήτου στο Τσινγκντάο στην ανατολική Κίνα, στην ίδια όπου είχε καταστραφεί με τον ίδιο τρόπο και η Gallardo. Ο Κινέζος είχε αγοράσει την Quattroporte το 2011 με τα προβλήματα να εμφανίζονται όταν πήγε για πρώτη φορά το αυτοκίνητο στον αντιπρόσωπο για μια επισκευή και το προσωπικό τον χρέωσε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σαν καινούρια. Ο ιδιοκτήτης ανέφερε στα τοπικά μέσα πως το συνεργείο επίσης δεν κατάφερε να επισκευάσει ένα πρόβλημα στην πόρτα του αυτοκινήτου και γρατζούνισε μάλιστα το αμάξωμα. Μάλιστα δήλωσε:

Ελπίζω πως οι ξένοι κατασκευαστές αυτοκινήτων πολυτελείας κατάλαβαν ότι οι κινέζοι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να περιμένουν υπηρεσίες ανάλογες της μάρκας.

Η Maserati της Κίνας υποστηρίζει από την πλευρά της πως η επιχείρηση και ο αντιπρόσωπος στο Τσινγκντάο απάντησαν στις διαμαρτυρίες του πελάτη. Ο αντιπρόσωπος στο Τζινγκντάο έγραψε στο Weibo, το κινέζικο Twitter:

Λυπούμαστε που, πριν καταλήξουμε σε μια συμφωνία, ο ιδιοκτήτης κατέστρεψε δημόσια το φημισμένο αυτοκίνητο για να προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο, στη διάρκεια της διένεξης «κακοποιοί» είχαν επίσης αναστατώσει τη δουλειά του συνεργείου και είχαν εκφοβίσει το προσωπικό και άλλους πελάτες.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WaF19L9stpg

[Πηγή: Car News China, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...