Η Fiat κάνει δώρο τη συντήρηση του κλιματισμού

Σχετικά άρθρα

fiat_free_ac_sintirisi
 

H ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat, αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία που δημιουργεί η οικονομική κρίση σε πολλούς από τους πελάτες της να ανταποκριθούν οικονομικά στις ανάγκες συντήρησης των αυτοκινήτων της, αλλά και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των επιβατών, χαρίζει στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional ένα δώρο αξίας 59 ευρώ με την υπηρεσία “Clima Service”. Πρόκειται για μία παροχή που περιλαμβάνει αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση αεραγωγών και τη σχετική εργασία, ώστε να μην υπάρχουν το καλοκαίρι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μετά τη χειμερινή αδράνεια.

Κατά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα, συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την έναρξη της χρήσης του κλιματιστικού από την άνοιξη και μετά, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται προκαλούν εκτός της δυσφορίας και πολλές αλλεργίες. Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας που προσφέρει το πρόγραμμα θα εξασφαλιστεί προστασία από γύρη, σκόνη και ρύπους και θα διασφαλιστεί η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό. Κι επειδή οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρόμικοι, η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Οι πελάτες που μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Clima Service θα ειδοποιηθούν με σχετική επιστολή. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η παροχή αυτή έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά προσφορών της Fiat Group Automobiles Hellas με οικονομικά πακέτα συντήρησης για τα παλαιότερα μοντέλα της. Εξασφαλίζει έτσι στους πελάτες της τη συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται και της εργασίας. Μερικά παραδείγματα τέτοιων πακέτων είναι η αλλαγή στα τακάκια, η αλλαγή λαδιών και φίλτρου, το σέρβις του ιμάντα χρονισμού, η αλλαγή μπαταρίας, η αλλαγή 4 αμορτισέρ κλπ. Χαρακτηριστικά, για το Punto 1.2 το κόστος για την αλλαγή λαδιών-φίλτρου (συμπεριλαμβάνοντας ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) είναι μόλις 65 ευρώ, για την αλλαγή στα τακάκια 53 ευρώ, για την αλλαγή μπαταρίας 68 ευρώ κλπ. Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα πακέτα και τις τιμές που ισχύουν στο δίκτυο της Fiat Group Automobiles.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...