Σχεδόν sold-out για το 2013 η Jaguar F-Type

Σχετικά άρθρα

jaguar-f-type-2013-26

Η αγορά δείχνει πως με την παρουσίαση της F-Type, η Jaguar χτύπησε φλέβα χρυσού. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι παραγγελίες έχουν ήδη καλύψει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραγωγή της F-Type για το 2013. Ο Adrian Hallmark, global brand director της Jaguar, δήλωσε πως “πελάτες που θα κάνουν αύριο την παραγγελία τους, ίσως να είναι αρκετά τυχεροί ώστε να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους μέχρι το τέλος του έτους”. Αυτό που δίνει ελπίδες στους ανθρώπους της Jaguar είναι το γεγονός πως η F-Type περισσότερο από μία αύξηση στις πωλήσεις της φίρμας, δίνει ένα μακροχρόνιο όφελος, την αύξηση/βελτίωση του image της Jaguar.

Τα sports cars πουλάνε περίπου 75.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν μερίδιο αγοράς της τάξης του 0.1%, αλλά το image boost που θα δώσει η F-Type στην μάρκα θα είναι απίστευτο!

συμπλήρωσε ο Hallmark.

Να θυμίσω πως η F-Type ξεκινάει από τα 70.000€ περίπου για την «βασική» V6 και καταλήγει στα 93.000€ ενώ με μερικά έξτρα να είστε σίγουροι πως η τιμή εκτοξεύεται γρήγορα σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Αυτό όμως δεν φαίνεται να εμπόδισε τους επίδοξους αγοραστές οι οποίοι με δεδομένο πως η F-Type δεν έχει άμεσο πρόγονο, είναι κατά 90% νέοι πελάτες σύμφωνα με τον product manager της Jaguar, Steven de Ploey. Και τα πράγματα μόνο προς το καλύτερο μπορούν να πάνε, με την F-Type Coupe και R να μην έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα αλλά να θεωρούνται βέβαιες.

[Πηγή: autonews.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...