Teaser Photos: Toyota Corolla 2014

Σχετικά άρθρα

Toyota Corolla 2014 Teasers (5)

Την ερχόμενη Πέμπτη η Toyota θα παρουσιάσει τη νέα Corolla και τώρα έδωσε μερικές ακόμη teaser φωτογραφίες της. Όπως βλέπουμε από αυτές διαθέτει LED μπροστά φωτιστικά σώματα, ζάντες 17″ και ηχοσύστημα με οθόνη αφής.

Η νέα Corolla βασίζεται στο πρωτότυπο Furia, αλλά δεν διαθέτει τα πίσω LED φωτιστικά σώματα. Εμείς την έχουμε δει ήδη από φωτογραφίες που διέρρευσαν, όπως έχουμε δει και το φυλλάδιο παραγγελιών της. Μηχανικά εξοπλίζεται με έναν 1.800αρη τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος διαθέτει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Στα entry-level μοντέλα ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό, είτε με ένα 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ τα ακριβότερα μοντέλα, θα εξοπλίζονται και με CVT κιβώτιο, το οποίο μειώνει τη κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα Corolla θα είναι διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις (base, LE, S και Eco) και στο εσωτερικό θα συναντάμε “Softex” καθίσματα, GPS σύστημα πλοήγησης και κουμπί εκκίνησης κινητήρα.

[Πηγή: Toyota]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...