Νέος αντιπρόσωπος για τη Subaru στην Ελλάδα, άρχισαν τα “παρατράγουδα”

Σχετικά άρθρα

Subaru logo

Η εταιρεία «Πλειάδες Motors A.E.» συμφερόντων Παντελεημονίτη-Χεκιμιάν, ανακοίνωσε πως πλέον αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία-διανομή αυτοκινήτων και ανταλλακτικών της Subaru στην Ελλάδα.

H «Πλειάδες Motors Α.Ε.» επεξεργάζεται ήδη τις απαραίτητες δομές για την ολοκλήρωση της οργάνωσης της εταιρείας. Εντός του Ιουνίου θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις καθώς και η αναγγελία της ημερομηνίας έναρξης λειτουργίας. Η επιλογή της κεντρικής έκθεσης έχει ήδη γίνει και θα στεγαστεί στο γνωστό κτήριο της οδού Πειραιώς 165 στην Αθήνα.

Τέλος, να σημειωθεί πως η επιλογή του ονόματος της εταιρείας έγινε έτσι, ώστε να ταυτίζεται με τον γνωστό αστερισμό Subaru που στα ιαπωνικά σημαίνει Πλειάδες!

Ωστόσο έχει δημιουργηθούν αρκετά ερωτήματα στους κατόχους αυτοκινήτων της Subaru, αφού τι γίνεται αν κάποιος σήμερα θέλει να κάνει service το αυτοκίνητο του.

Η Subaru Motors Hellas, η παλιά αντιπρόσωπος αναφέρει πως αυτή είναι η αντιπρόσωπος της Subaru στην Ελλάδα και μάλιστα, την προσεχή εβδομάδα θα προβεί σε αγωγές προς κάθε κατεύθυνση μιας και η αναγγελία από την Πλειάδες Motors A.E. έγινε χωρίς κάποια ανακοίνωση από το εξωτερικό. Η Subaru Motors Hellas, αναφέρει πως έχει συμβόλαιο διάθεσης των ανταλλακτικών της Subaru που λήγει τον Σεπτέμβρη του 2013.

Το ζήτημα που έχει προκύψει είναι λεπτό και το βέβαιο είναι πως οι κάτοχοι αυτοκινήτων της Subaru θα πρέπει στην παρούσα φάση να απευθύνονται στη Subaru Motors Hellas, η οποία υποστηρίζει κανονικά τα μοντέλα της Subaru.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...