Η Opel η πιο καινοτόμος μάρκα στα βραβεία Plus X

Σχετικά άρθρα

Opel-Plus-X-Award-286278

Σε ένα κοινό 300 και πλέον προσκεκλημένων από τον κόσμο της βιομηχανίας και του εμπορίου, με προσωπικότητες του κοσμικού κύκλου, των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής, η επιτροπή ανακοίνωσε τους νικητές της δέκατης διοργάνωσης του θεσμού Plus X Award. Οι ειδικοί χρειάστηκε να επιλέξουν από χίλια και πλέον προϊόντα στις κατηγορίες τεχνολογία, σπορ και lifestyle, τα καλύτερα από τα οποία τιμήθηκαν με το βραβείο καινοτομίας.

Η Opel αναδείχτηκε για μία ακόμα φορά η “Πιο Καινοτόμος Μάρκα” στο γκρουπ αυτοκινητιστικών προϊόντων κατά την απονομή των Plus X Awards, στην Κολωνία. Ήταν η  τρίτη φορά που κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων κέρδισε το περίοπτο βραβείο καινοτομίας από το 2010 και υπερασπίστηκε με επιτυχία τον περσινό τίτλο της.

Επίσης η διεθνής επιτροπή τίμησε την Opel με οκτώ ακόμα βραβεία: το νέο Cascada cabrio κέρδισε τις εντυπώσεις με την υψηλών προδιαγραφών υφασμάτινη οροφή και τον άριστα σχεδιασμένο χώρο αποσκευών στους τομείς Υψηλή Ποιότητα, Ευκολία Χρήσης και Λειτουργικότητα, ενώ τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας διακρίθηκαν για τη Λειτουργικότητά τους. Τα καθίσματα Opel, πιστοποιημένα από τους ειδικούς της Aktion Gesunder Rücken e.V. (Healthy Back Association – AGR) ξεχωρίζουν για την Εργονομία τους, ενώ το Zafira Tourer BiTurbo έλαβε ένα Plus X Award για την Υψηλή Ποιότητα, Σχεδίαση και Λειτουργικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι η Opel διεκδίκησε συνολικά 21 τίτλους στο φετινό θεσμό Plus X Award. Επιπλέον αυτών, το Cascada, το Zafira Tourer BiTurbo και το σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix του ADAM ξεχώρισαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους ως “Καλύτερα Προϊόντα της Χρονιάς 2013.”

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Opel, Andreas Marx, σε γκαλά στο The New Yorker | DOCK.ONE δήλωσε:

Είμαστε περήφανοι που αναδειχτήκαμε και πάλι η πιο καινοτόμος μάρκα στην ψηφοφορία της επιτροπής του Plus X Award. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι τα νέα μοντέλα και οι τεχνολογίες μας αντέχουν στο χρόνο και μπορούμε να περνάμε το τεστ από κάθε άποψη, τόσο με τους ειδικούς όσο και με τους πελάτες μας.

[Πηγή: Opel]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Plus X Award 2013: Η Opel Παραμένει η Πιο Καινοτόμος Μάρκα

  • Η Opel ψηφίστηκε η “Πιο Καινοτόμος Μάρκα” για τρίτη φορά μετά το 2010 και το 2012
  • Εξαιρετικά μοντέλα και τεχνολογίες εντυπωσιάζουν τη διεθνή επιτροπή ειδικών
  • Συνολικά 21 σφραγίδες έγκρισης για τα Cascada, ADAM, Mokka και Zafira Tourer
  • ADAM FlexFix, Cascada και Zafira BiTurbo, “Καλύτερα Προϊόντα του 2013”

Η Opel είναι ηγετική μορφή στη δημιουργία πρωτοποριακών αυτοκινήτων και τεχνολογιών – ενώ αναδείχτηκε για μία ακόμα φορά η “Πιο Καινοτόμος Μάρκα” στο γκρουπ αυτοκινητιστικών προϊόντων κατά την απονομή των Plus X Awards, στην Κολωνία. Ήταν η  τρίτη φορά που κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων κέρδισε το περίοπτο βραβείο καινοτομίας από το 2010 και υπερασπίστηκε με επιτυχία τον περσινό τίτλο της.

Έχοντας ήδη βραβεύσει με πολυάριθμες διακρίσεις τα Opel ADAM, Cascada και Mokka τον περασμένο Φεβρουάριο, η διεθνής επιτροπή τίμησε την Opel με οκτώ ακόμα βραβεία: το νέο Cascada cabrio κέρδισε τις εντυπώσεις με την υψηλών προδιαγραφών υφασμάτινη οροφή και τον άριστα σχεδιασμένο χώρο αποσκευών στους τομείς Υψηλή Ποιότητα, Ευκολία Χρήσης και Λειτουργικότητα, ενώ τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας διακρίθηκαν για τη Λειτουργικότητά τους. Καθίσματα Opel πιστοποιημένα από τους ειδικούς της Aktion Gesunder Rücken e.V. (Healthy Back Association – AGR) ξεχωρίζουν για την Εργονομία τους, ενώ το Zafira Tourer BiTurbo έλαβε ένα Plus X Award για την Υψηλή Ποιότητα, Σχεδίαση και Λειτουργικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι η Opel διεκδίκησε συνολικά 21 τίτλους στο φετινό θεσμό Plus X Award. Επιπλέον αυτών, το Cascada, το Zafira Tourer BiTurbo και το σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix του ADAM ξεχώρισαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους ως “Καλύτερα Προϊόντα της Χρονιάς 2013.”

«Είμαστε περήφανοι που αναδειχτήκαμε και πάλι η πιο καινοτόμος μάρκα στην ψηφοφορία της επιτροπής του Plus X Award» δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Opel, Andreas Marx, σε γκαλά στο The New Yorker | DOCK.ONE. «Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι τα νέα μοντέλα και οι τεχνολογίες μας αντέχουν στο χρόνο και μπορούμε να περνάμε το τεστ από κάθε άποψη, τόσο με τους ειδικούς όσο και με τους πελάτες μας».

Σε ένα κοινό 300 και πλέον προσκεκλημένων από τον κόσμο της βιομηχανίας και του εμπορίου, με προσωπικότητες του κοσμικού κύκλου, των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής, η επιτροπή ανακοίνωσε τους νικητές της δέκατης διοργάνωσης του θεσμού Plus X Award. Οι ειδικοί χρειάστηκε να επιλέξουν από χίλια και πλέον προϊόντα στις κατηγορίες τεχνολογία, σπορ και lifestyle, τα καλύτερα από τα οποία τιμήθηκαν με το βραβείο καινοτομίας. Οι προσκεκλημένοι είχαν ήδη γνωρίσει την ποιότητα των μοντέλων Opel καθοδόν για το γκαλά – τα Opel Cascada και Opel Mokka χρησιμοποιήθηκαν για τις μετακινήσεις τους (shuttle service). Η Opel παρουσίασε επίσης μερικά εντυπωσιακά πρωτότυπα για το μέλλον, όπως το 3θ Mini-Crossover πόλης ADAM ROCKS και το μηδενικών ρύπων RAK e.

Καινοτόμα μοντέλα Opel: Ελκυστική σχεδίαση, λειτουργικότητα και τεχνολογίες

Ένα από τα ατού του Cascada, κατόχου ενός ακόμα βραβείο Plus X Award είναι η υψηλής ποιότητας οροφή soft-top, που ανοίγει μέσω μπουτόν με ταχύτητες μέχρι 50 km/h σε 17 δευτερόλεπτα, ενώ λειτουργεί και με τηλεχειρισμό. Χάρη σ’ αυτή την ελαφριά και ευφυή λύση, το Cascada διαθέτει πλούσιο χώρο αποσκευών. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει από 280 L με την οροφή ανοιχτή και μέχρι 380 L με την οροφή κλειστή, που σημαίνει ότι το νέο, κομψό μοντέλο της Opel είναι από τα πιο ελκυστικά cabrio της αγοράς για τη χωρητικότητά του. Έξυπνο: για την αύξηση του χώρου αποσκευών ή τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους, το Cascada επωφελείται από το σύστημα FlexFold, που ξεκλειδώνει ηλεκτρικά τις πλάτες των πίσω καθισμάτων με τηλεχειρισμό και τις αναδιπλώνει σε διαιρούμενη διάταξη 50:50. Έτσι ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει τα 750 L, ενώ είναι εφικτή η μεταφορά αντικειμένων μήκους πάνω από 1,80 m.

Η επιτροπή του Plus X Award επιδοκίμασε επίσης τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας του Cascada. Μεταξύ αυτών είναι η δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας της Opel με προειδοποιήσεις απόστασης και σύγκρουσης, το ευφυές σύστημα Adaptive Forward Lighting AFL+, και μία κάμερα οπισθοπορείας, προειδοποίηση τυφλού σημείου και σύστημα υποστήριξης παρκαρίσματος (parking assist system). Οι ειδικοί εκθείασαν ιδιαίτερα την κορυφαία ποιότητα των εργονομικών καθισμάτων που η Opel προσφέρει με όλα σχεδόν τα μοντέλα της από το Cascada μέχρι το Astra, το Mokka και το Insignia, καθώς και τα συμπαγή πολυμορφικά Meriva και Zafira Tourer. Τα πολυρυθμιζόμενα καθίσματα διαθέτουν ηλεκτρο-πνευματική οσφυϊκή υποστήριξη και επεκτεινόμενο μαξιλάρι μηρού με ρυθμιζόμενη γωνία, ενώ έχουν ήδη λάβει πιστοποίηση AGR για τα άριστα εργονομικά χαρακτηριστικά τους.

Ένα ακόμα Plus X Award κατέκτησε το 143 kW/195 hp Opel Zafira Tourer 2.0 BiTurbo CDTI με τεχνολογία Start/Stop – το ταχύτερο επταθέσιο diesel πολυμορφικό της αγοράς. Αυτό συνδυάζει την κομψότητα και ευελιξία εσωτερικού του Zafira Tourer με τις εξαιρετικές επιδόσεις. Χάρη στον 2.0 BiTurbo, το FWD Zafira Tourer επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 8,9 δευτερόλεπτα, και από τα 80 στα 120 km/h με πέμπτη σχέση στο κιβώτιο σε 8,5 δευτερόλεπτα, μέχρι την τελική ταχύτητα των 218 km/h. Εν τούτοις, το Zafira Tourer χρειάζεται μόλις 5,6 lit diesel / 100 km με αντίστοιχες εκπομπές CO2 149 g / km– που σημαίνει ότι ο κινητήρας BiTurbo εκτός από πολύ ισχυρός είναι και εξαιρετικά αποδοτικός.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera, και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...

Το Kia EV9 παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς

Το Kia EV9 εκτός από φετινό γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς κατέκτησε και το βραβείο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς όπως και τον τίτλο του...