To Citroen DS2 θα παρουσιαστεί το 2014

Σχετικά άρθρα

Citroen-Revolte-Concept-1

H Citroën φαίνεται ότι θέλει να προσθέσει άλλο έναν αριθμό στην DS σειρά μοντέλων της, με το DS2 να είναι το entry-level μικρό στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, με την έκθεση του Παρισιού το Σεπτέμβρη του 2014 να είναι η πιθανότερη ημερομηνία παρουσίασης.

Ακούγονται καιρό αυτές οι φήμες και περισσότερες λεπτομέρειες είναι περιορισμένες, με τελευταία αναφορά να μας λέει ότι θα είναι ένα πεντάπορτο hatchback που σχεδιαστικά θα είναι επηρεασμένο από το REVOLTe concept που είδαμε στη Φρανκφούρτη το 2009.

Citroen-Revolte-Concept

Θα βασίζεται πάνω στο Peugeot 208, με τους Γάλλους να του προσφέρουν μια μεγάλη λίστα παραμετροποίησης για να “κλέψουν” αγοραστές από τα άλλα lifestyle αυτοκίνητα, όπως πχ. το Fiat 500 και MINI Cooper.

Φυσικά από θέμα κινητήρων δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, αλλά το πιο πιθανό είναι να φοράει ένα τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 90 ίππων, τον τετρακύλινδρο turbo της BMW απόδοσης 155 ίππων και τέλος έναν επίσης τετρακύλινδρο diesel 115 ίππων.

[Πηγή: Auto Plus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...