Citroen Revolte Concept

Σχετικά άρθρα

Citroen Revolte Concept

Διέρρευσαν τελικά οι φωτογραφίες από το μυστήριο πρωτότυπο της Citroen που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο έχει όνομα Revolte και φαίνεται ότι αποτελεί τον προπομπό του νέου 2CV με πιθανό όνομα DS2 / DS1. To πρώτο 2CV κυκλοφόρησε το 1949 σαν ένα μικρό, οικονομικό αυτοκίνητο αλλά τα χρόνια έχουν περάσει από τότε και οι ανάγκες της σύγχρονης αυτοκίνησης επιτάσσει φουτουριστικά αυτοκίνητα.

Το πρωτότυπο έχει το νέο σήμα DS στο καπό ενώ διαθέτει μερικά στοιχεία που θυμίζουν το Citroen DS3. Στο μπροστινό μέρος συναντάμε την νέα γρίλια της Γαλλικής εταιρίας και μικρά φωτιστικά σώμα. Στο πλάι ξεχωρίζει η απουσία μεσαίας κολόνας και των κρυφών χειρολαβών των πίσω πόρτων ενώ στο πίσω μέρος το αυτοκίνητο έχει κάτι σαν διαχύτη που μέσα τους κρύβονται οι απολήξεις των εξατμίσεων με την οροφή να είναι υφασμάτινη και πλήρως αναδιπλούμενη. Το εσωτερικό από την άλλη είναι εντελώς φουτουριστικό και θυμίζει διαστημόπλοιο με το κάθισμα του συνοδηγού να κοιτά προς τα πίσω. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο σε λίγες ημέρες αφού θα παρουσιαστεί και αυτό στην Φρανκφούρτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...