Perez: Δε μας σώζει ούτε θαύμα!

Σχετικά άρθρα

Sergio Perez puts on his helmet

Μία από τις χειρότερες χρονιές των τελευταίων ετών διανύει η McLaren. Οι Βρετανοί είχαν φτάσει στα όριά της την MP4-27, έτσι έπρεπε ν’ ακολουθήσουν μια διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία στην MP4-28, με την pull-rod εμπρός ανάρτηση να κυριαρχεί, αλλά η ανταγωνιστικότητα του βρετανικού μονοθεσίου είναι πολύ κατώτερη απ’ αυτή τής MP4-27.

Το πρόβλημα δεν είναι μικρό, και οι τεχνικοί στο Woking ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το δημιούργημά τους να δουλέψει όπως θέλουν, κάτι που τους έχει οδηγήσει στην 6η θέση τής βαθμολογίας πίσω και από την Force India, με μόλις 37 βαθμούς σε 7 αγώνες, 164 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της Red Bull.

Η χρονιά φαίνεται να έχει τελειώσει γι’ αυτούς, με τον Sergio Perez να παραδέχεται ότι η κατάσταση είναι μη-αναστρέψιμη, διότι δηλώνει ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τους σώσει, ακόμα κι αν αυτό ονομάζεται θαύμα.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας σώσει: ούτε η βροχή ούτε ένα θαύμα! Είναι απογοητευτικό να είσαι τόσο πίσω. Δεν είναι η χρονιά που ήθελα. Πέρυσι, τέτοια εποχή, είχα περισσότερους βαθμούς με τη Sauber. Το μονοθέσιο έχει τόσα πολλά προβλήματα, και είμαστε τόσο πολύ πίσω, που δεν υπάρχει κάποιο μοναδικό θέμα που μπορούμε να επικεντρωθούμε.

Ο 23χρονος είπε, επίσης, ότι στόχος είναι ένα βάθρο, αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί καν να το σκέφτεται. Τέλος, αναφέρθηκε και στις κριτικές που έχει ακούσεις για τον τρόπο που οδηγεί μέσα στην πίστα, λέγοντας πως δεν το ενδιαφέρει η κριτική αυτή.

Δεν είμαι στη Formula 1 για να με κριτικάρουν ή για να τους ικανοποιώ όλους. Είμαι στη Formula 1 για ν’ αγωνίζομαι για την ομάδα μου. Σε περίπτωση που αυτό προκαλεί κριτικές, δε μ’ ενδιαφέρει.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...