Video: Ρώσος τρακάρει με δύο αγελάδες που ζευγάρωναν, ελέφαντας παίρνει εκδίκηση από μερικούς Γερμανούς τουρίστες

Σχετικά άρθρα

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Μην ρωτήσει κανείς για το μέρος. Μόνο στη Ρωσία θα μπορούσε να τρακάρει κάποιος με δύο αγελάδες την ώρα που αυτές ζευγάρωναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι πιο τρελό. Το γεγονός ότι κάποιος έπεσε πάνω σε δύο αγελάδες που ζευγάρωναν ή ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από το ατύχημα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δες και αυτόν τον ελέφαντα να δίνει ένα μαθηματάκι σε μερικούς Γερμανούς τουρίστες. Οι Γερμανοί βρισκόταν μέσα στο εθνικό πάρκο Kruger της Νοτίου Αφρικής όταν ένα κοπάδι ελεφάντων τους έκοψε τον δρόμο. Στη συνέχεια δύο από τους ελέφαντες άρχισαν να μαλώνουν με τους Γερμανούς να σταματούν για να τους βγάλουν μερικές φωτογραφίες. Αυτό ήταν, ένας ελέφαντας βάρους 5 τόνων νευρίαζε ακόμη περισσότερο και πλησίασε στο αυτοκίνητο σπαζοντας ένα από τα τζάμια. Ηθικό δίδαγμα; Ποτέ μην τα βάζεις με ένα νευριασμένο ελέφαντα!

Bonus! Πάρε και τη καθημερινή σου δόση από ατυχήματα στη Ρωσία

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=irVkXCJ1OuI

http://www.youtube.com/watch?v=KrPjEixNQpM&feature=player_embedded

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...