Volkswagen Polo R WRC Street [Photo Gallery]

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R WRC Street (1)

H Volkswagen έδωσε περισσότερες φωτογραφίες του Polo R WRC Street, την έκδοσης δρόμου του αγωνιστικού Polo R WRC. Μηχανικά φορά τον 2.0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 220 ίππων με 350 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,4 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 243 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους μπροστά τροχούς.

Στιλιστικά φορά νέο bodykit εμπνευσμένο από αυτό του αγωνιστικού WRC, αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, διαχύτη, σπορ αναρτήσεις και ζάντες 18″. Τα φρένα του αποτελούνται από δίσκους 16″ μπροστά με μπλε δαγκάνες και στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει τα Bi-Xenon φωτιστικά σώματα.

Volkswagen Polo R WRC Street (20)

Το Polo WRC Street είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με μπλε και ασημί λεπτομέρειες, στα χρώματα του αγωνιστικού, και στο εσωτερικό διαθέτει σπορ bucket καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara με μπλε και ασημί ραφές, νέο πίνακα οργάνων και νέο τιμόνι επενδυμένο με μαύρη Alcantara ενώ πάνω του υπάρχει και το λογότυπο του WRC.

Θα περάσει σε περιορισμένη παραγωγή 2.500 αυτοκίνητων και στη Γερμανία κοστίζει 33.900 ευρώ. Η Volkswagen μάλιστα έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο το μοντέλο να βγει και σε τετρακίνητη έκδοση.

[Πηγή: Volkswagen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr