Η Ford εγκαινιάζει νέες online υπηρεσίες και λειτουργίες, που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται με απλά βήματα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σου.

1

Η πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της Mustang Mach-E σου προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις την έκδοση του ηλεκτρικού SUV της Ford, να τη διαμορφώσεις πλήρως (πατώντας εδώ) και στη συνέχεια να την παραγγείλεις online, επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον έμπορο από τον οποίο επιθυμείς να την παραλάβεις, ή να υποδείξεις άλλο χώρο παραλαβής.

2

Επιπρόσθετα, η Ford παρέχει μέσα από τη σχετική πλατφόρμα την ευκαιρία -εφόσον το επιθυμείς- να δεις την Mustang Mach-E που θες να αγοράσεις μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων (πατώντας εδώ) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα, η online υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις και να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα τον μονοφασικό ή τριφασικό επιτοίχιο φορτιστή (wallbox).

3

Συνεχίζοντας, σε περίπτωση που επιθυμείς να ανταλλάξεις το παλιό σου αυτοκίνητο, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας της Mustang Mach-E στην Ελλάδα σου επιτρέπει να ενημερώσεις τον έμπορο της Fοrd, αφού πρώτα καταγράψεις μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός, ώστε ο έμπορος να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας του.

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται στα παραπάνω, καθώς μπορείς να προγραμματίσεις το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, όταν η νέα Mustang Mach-E φτάσει στον έμπορο της Ford, θα λάβεις μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια θα μπορείς να προγραμματίσεις τον χρόνο παράδοσης. Επίσης, από τη στιγμή που θα κάνεις την παραγγελία μπορείς να λαμβάνεις χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσω email.

4

Τέλος, για την εξόφληση μπορείς να επιλέξεις είτε τοις μετρητοίς, είτε μέσω χρηματοδότησης. Και στις δύο περιπτώσεις ο επίσημος έμπορος που έχεις επιλέξει να σε εξυπηρετήσει θα σε ενημερώσει αναλυτικά για τα επόμενα βήματα. Σε περίπτωση αγοράς με χρηματοδότηση, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.